Over ons

La famiglia Carta! Dat zijn wij, Carta Giuseppe en Sandra en onze kinderen Milo en Romi. De naam Carta hebben we meegekregen via vaders kant, Carta Antonio. Hij is afkomstig uit een klein dorpje in Sardinië, genaamd Siniscola. Hij is daar geboren en was er herder tot zijn 25ste.

Hij kwam naar België om een trouwfeest bij te wonen van een familielid dat al geëmigreerd was. Hij leerde er zijn vrouw kennen die afkomstig is uit hetzelfde dorp in Sardinië en is nooit meer naar Italië teruggekeerd.

Over ons - A la carta

Onze liefde voor Italië en dan meer bepaald Sardinië is heel groot. We houden enorm veel van de authentieke Italiaanse keuken, de lekkere aperitieven en degustieven, de zon en de warmte van dit prachtige land, kortom "la dolce vita".

Onze droom was om ooit iets te starten dat in het teken stond van Italië en het lekkere eten. Daarom dachten we: "Waarom onze passie en liefde voor de lekkere Italiaanse producten niet delen met anderen?" En zo ontstond "À La Carta".

Wij leveren dagelijks Italiaans getinte broodjes, soepen, salades, koude pasta's en desserten aan uw bedrijf, school of vereniging en werken steeds met dagverse producten. Onze topper is de Piadina, dat is een rond plat brood, gevuld met lekkere groenten en Italiaans beleg.

Ook voor feestjes staan wij steeds ter uwer beschikking met een ruim aanbod gaande van broodjes, antipasti schotels tot buffetten. Heeft u een verjaardagsfeestje, een jubileum, een babyborrel of een andere party op het programma staan, wij staan u bij met raad en daad om er een geslaagd feestje van te maken.

Bent u benieuwd naar wat we te bieden hebben? Dan hopen wij graag van u te horen!

Ciao,

La Famiglia Carta